Izdelava napeljave

Napeljava centralnega ogrevanja
Vodovodne inštalacije
Plinske inštalacije
Dobava in montaža vseh vrst ogrevalnih naprav (plin, elektrika, biomasa, solarni sistemi, toplotne črpalke,…)

Ker je izdelava napeljave zelo specifična na vsakem objektu, je potreben predhoden ogled, izdelava projekta (če ga še nimate ga izdela naš zunanji sodelavec). Na podlagi tega se izdela ponudba, ki vsebuje predvidena dela in material. Naši zaposleni imajo opravljene vse varilske ateste in so strokovno usposobljeni. Odlikujejo nas 25 letne izkušnje.

Servisiranje plinskih naprav

Smo pooblaščeni serviser in posrednik za ogrevalne naprave znamk Vaillant in Junkers z dolgoletnimi izkušnjami. Obe znamki sta vrhunski na področju ogrevalne tehnike. Naši serviserji so strokovno usposobljen kader,saj redno obiskujejo vsa izobraževanja na področju ogrevalne tehnike.

Za naše redne stranke imamo tudi organizirano dežurstvo v primeru težav ob vikendu, zato nas kontaktirajte na telefon:  041/630-686.

Montaža plinskih ogrevalnih naprav Junkers in Vaillant

Za montažo plinske ogrevalne naprave je potreben predhoden ogled in razgovor pri stranki. V primeru, da je potrebna izdelava projekta, sodelujemo z  zunanjim sodelavcem, ki je usposobljen za izdelavo projektov. Na podlagi ogleda vam izdelamo ponudbo.